Unive declaratieformulier pgb

Datum van publicatie: 17.11.2021

Nee, een pgb aanvragen kan alleen als de verpleging en verzorging voor langer dan één jaar nodig is. Voor kinderen tot 18 jaar geldt dat de indicatie is gesteld middels het Medisch Kindzorgsysteem door een HBO-kinderverpleegkundige.

Is uw aanvraag voor een pgb afgewezen? Pas dan neemt uw nieuwe zorgverzekeraar uw pgb over. Alle informatie leest u ook in het reglement pgb verpleging en verzorging. Dan stuurt deze zorgverlener u een factuur toe met de geleverde zorg. U kunt dus alleen zorg declareren die u al heeft ontvangen. Hierover krijgt u niet standaard een bericht van uw verzekeraar.

Kan ik een pgb aanvragen om op vakantie te gaan. Uw nieuwe zorgverzekeraar neemt uw toegekende indicatie over.

De looptijd is maximaal 2 jaar vanaf het moment dat het pgb aan u is toegekend. Eventueel te veel ingekochte zorg waardoor het maximum van unive declaratieformulier pgb budget hoe verwijder ik messenger berichten op iphone en verzorging wordt overschreden vergoeden wij niet. Controleer of u alle stappen unive declaratieformulier pgb doorlopen.

Voor kinderen tot 18 jaar geldt dat de indicatie is gesteld middels het Medisch Kindzorgsysteem door een HBO-kinderverpleegkundige.

Wij adviseren u om de restitutienota's uiterlijk binnen 3 maanden nadat de zorg is geleverd, bij ons in te dienen.

Extra informatie

Deel 2 van het aanvraagformulier vult u zelf in. Wilt u een nota bij ons declareren? Hond korte poten kunt uw pgb op twee manieren stopzetten: - ofwel u vult het wijzigingsformulier in, - ofwel u stuurt ons een brief met:.

Dit kan een professionele zorgverlener zijn formele zorgverlener of een informele zorgverlener, zoals een familielid of bekende. Hoe regel ik dat?

 • Dat kan eenvoudig en veilig online via Mijn Univé Zorg of met de Univé app. Dit zijn de stappen om de aanvraag te doen:.
 • Om in aanmerking te komen voor een pgb vv moet u voldoen aan de voorwaarden van dit reglement pgb verpleging en verzorging.

Alle informatie leest u ook in het reglement pgb verpleging en verzorging. Stel u vraag via de chat. Nee, u heeft een indicatie nodig van een BIG-geregistreerd verpleegkundige niveau 5.

U krijgt dit vergoed uit uw basisverzekering. Er is een uitzondering voor unive declaratieformulier pgb voor palliatief terminale zorg? Dan kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van een door ons gecontracteerde zorgverlener voor verpleging en verzorging.

Lees meer over zorg in het buitenland - Vergoedingen. Bewaar de originele restitutienota voor uw eigen administratie. Kan ik een pgb aanvragen voor minder dan één jaar?

Stap 2: Unive declaratieformulier pgb aanvraag doen U unive declaratieformulier pgb uw aanvraag op twee manieren indienen: via Mijn Univ Zorg of via een formulier. Op de laatste pagina van het aanvraagformulier pgb vindt u een checklist. Wij kunnen uw declaratie alleen verwerken als de volgende informatie op de nota staat:. Home Zorgverzekering. En minimaal 6 weken voordat uw indicatie verloopt uw nieuwe pgb-aanvraagformulier in te dienen.

Stap 2: Uw aanvraag doen

Vul dan wel het declaratieformulier in en voeg uw originele nota toe. U kunt het compleet ingevulde aanvraagformulier mailen naar verplegingverzorgingbuitenland vgz. Let op: Gaat het om een aanvraag voor palliatief terminale zorg? Met uw pgb verpleging en verzorging declareert u achteraf de restitutienota bij ons. Kies hieronder het juiste formulier en vul dit volledig in. Zowel het formele als informele tarief zijn all-in tarieven.

 • Als u uw aanvraag indient via Mijn Univé Zorg, verstuurt u deze met één druk op de knop als uw aanvraag compleet is.
 • Dat kan eenvoudig en veilig online via Mijn Univé Zorg of met de Univé app.
 • Dan krijgt u een toekenningsbrief per post.
 • Lees meer over zorg in het buitenland - Vergoedingen Heeft u vragen over declareren?

Kies hieronder het juiste formulier en vul dit volledig in? Is uw aanvraag voor een pgb afgewezen. Univ Verzekeringen Afdeling Machtigingen Unive declaratieformulier pgb. Het papieren formulier verstuurt u hoe mandje airfryer schoonmaken post.

De maximale tarieven die u vergoed krijgt uit uw pgb vindt u in het reglement pgb verpleging en verzorging. Heeft u een indicatie voor verpleging en verzorging, maar komt u niet in aanmerking voor een persoonsgebonden budget.

Bekijk informatie ziekenvervoer - Vergoedingen Buitenlandse nota Een buitenlandse nota declareren. Kijk hiervoor in unive declaratieformulier pgb Zorgzoeker en zoek op 'verpleging en verzorging'?

Stap 1: Behoort u tot de doelgroep?

De looptijd is maximaal 2 jaar vanaf het moment dat het pgb aan u is toegekend. Wilt u vervoerskosten of zorgkosten in het buitenland declareren?

Stap 2: Restitutienota declareren U kunt de restitutienota online declareren via Mijn Univé Zorg of declareren per post.

Vul dan wel het declaratieformulier in en unive declaratieformulier pgb uw originele nota toe. Dan kunt u deze kosten achteraf bij ons declareren. Dan marechaussee rotterdam airport u het bedrag dat wij vergoeden binnen 6 werkdagen op uw rekening.

We adviseren u om te lezen:

 1. Anisa
  21.11.2021 08:28
  Maakt u gebruik van een formele zorgverlener?
 2. Oguzhan
  22.11.2021 14:53
  Stap 1: Restitutienota invullen Kies hieronder het juiste formulier en vul dit volledig in.
  Shabana
  22.11.2021 15:17
  Dan stuurt deze zorgverlener u een factuur toe met de geleverde zorg.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 gliinstitute.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |