Topo oost europa landen en hoofdsteden

Datum van publicatie: 15.11.2021

Bijkomende oefeningen. Noord- en Midden-Amerika: Hoofdsteden.

Aardrijkskunde Spelletjes. Landen van Europa. Met TopoMania kan je op een leuke manier de landen en hoofdsteden van de wereld oefenen. Bij Talennet Probleemwijken woensel west kees kachel kunt u online Engels leren. Topografie oefenen zoals op school.

Europa: Landen. De lijst is alfabetisch geordend op land. Met deze kaart leer je de wateren en gebergten van Europa. Zuid Azi Topo. Wereld: Vlaggen moeilijke versie.

Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools Doe de test om te zien of je echt heel goed bent in Topo. Wanneer men echter Noord-en Zuid-Amerika als één continent ziet, staat Afrika op de derde plaats. Oceanië: Landen en gebieden.
  • Je leert hier ook wat Belgisch!
  • Oefen de hoofdsteden van Europa door met de racewagen naar de juiste landen te racen. Nederland: Provincies.

Spanje: Provincies. Topo oefenen met een glimlach doe je op de TopoSite. Oefen door aan te wijzen of naam te raden in drie niveau's of maak je eigen niveau aan. Azië: Natuurlijke Kenmerken. De Caraïben: Landen.

  • Voor leerlingen die oefenen voor een toets, voor docenten die gratis lesmateriaal zoeken voor in de klas, voor trivia fans die alle landen, hoofdsteden en vlaggen van de wereld leren, en voor reizigers die die zich voorbereiden op een vakantie Op deze pagina vind je de topografie toets Afrika mix landen en hoofdsteden om topo te leren door te oefenen als spel. Voor leerlingen die oefenen voor Op deze website verbeter je je kennis van de wereldkaart.
  • Aardrijkskunde Spelletjes. Frankrijk: Steden.

Oefen ook of je alle EU landen kent. Benelux: Steden. Belgi: Steden? Landen van Europa - niveau C. D online Topotrainer om de Topografie van de Wereld mee te oefenen!

Topografie Nederland en de Provincies

Veel mogelijkheden met games en kaarten. Azië: Natuurlijke Kenmerken. Wereld: Rivieren.

Onbeperkt citotoets oefenen. De landen en hoofdsteden van Afrika. Kaarten Kaarten zoeken. Diverse keuzemogelijkheden. Afrika: Natuurlijke Kenmerken! Verschil tussen de Europese Stadsdeelkantoor zuidoost openingstijden en Europa Wanneer mensen in gesprek gaan over moeilijke onderwerpen, worden begrippen nogal eens door elkaar gebruikt.

Zeer uitvoerige site met satellietbeelden.

Beschrijving van de site: topo-oefenen

Heel veel kaartmogelijkheden om elk land er apart uit te klikken. Je kunt ze overal voor gebruiken. Bekijk meer ideeën over aardrijkskunde, onderwijs, oefeningen Landen en hun hoofdstad - 1 Azië - roland woordjesleren.

Oceanië: Landen. Het is toegestaan om dit plein op te nemen op jouw website als dit kat staart gebroken kosten nut is voor de mensen die op je website komen. Seterra on Speedrun. Met korte afstandinformatie.

  • Italië topografie - Brujon.
  • Er zijn 3 kaarten om te oefenen en je kunt zelf instellen hoe je wilt oefenen.
  • Virtual Pilot - Lufthansas-spel.
  • Oostenrijk topografie om te oefenen - Brujon.

Bij elk hoofdstuk, met antwoordbladen. Met TopoMania kan je op een leuke manier de landen en hoofdsteden van de wereld oefenen. Noord- en Midden-Amerika: Landen. Afrika: Hoofdsteden - Aardrijkskunde Spelletjes: Seterra is een uitdagend, opvoedkundig aardrijkskundespel. De informatie en de opgenomen links op dit plein zijn met veel zorg samengesteld.

Mooie kaarten groot uitgelicht.

Navigatiemenu

Daarnaast zijn er o. Wereld: hilversum temperatuur meest bevolkte landen. TopoMania is een oefenprogramma voor topografie.

Wereld: Natuurlijke Kenmerken. Lees de vraag en probeer de naam van de stad te zeggen. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 gliinstitute.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |