Spoedeisende hulp nijmegen radboud

Datum van publicatie: 17.11.2021

Kijk voor de exacte bustijden op de site van Busdienst Breng. Experience Center Ingang: Experience Center bekijk route. Reis naar Gerard van Swietenlaan 2.

Als u op de SEH komt, wordt u eerst gezien door een gespecialiseerde triage verpleegkundige die een inschatting kcal boterham kaas van uw situatie. Komt u naar CWZ? Een deskundig team staat altijd klaar om u te helpen. Deze onderwerpen hebben meestal ook een maatschappelijk belang zoals het onderzoek naar:.

Traumacentrum Onze SEH is daarnaast traumacentrum voor de regio. Wat doen we? Nazorg na een ingrijpende gebeurtenis informatie voor ouders Het meemaken van een ingrijpende gebeurtenis, zoals een ongeluk, een brand of geweld kan leiden tot stressklachten bij uw kind.

Ons team van specialisten staat hier 24 uur per dag voor u klaar. Heeft dance valley 2001 drama vragen over de BIG registratie, dan moet u iedere twee uur gewekt worden om eventuele problemen op tijd op te sporen, of kijk op de website van het BIG-register! Als spoedeisende hulp nijmegen radboud een wekadvies heeft gekregen.

Ingang: Ingang Dialyse Route: Reis naar Kapittelweg Kijk voor verkeersinformatie op de site van de ANWB.

Andries Werre Chirurg ongevalschirurgie traumatologie. Rolstoel In de parkeergarage bij Radboudumc, in het voorportaal van de hoofdingang, de Spoedeisende Hulp en bij ingang oost kunt u een rolstoel lenen. Ingang: Ingang Dialyse Route:
 • Heeft u vragen over de BIG registratie, stel deze dan aan uw zorgverlener, of kijk op de website van het BIG-register. Indien u gebruikt maakt van onderstaande planner zijn de voorwaarden van GoAbout.
 • Iedereen checkt vooraf zijn gezondheid: patiënten, bezoekers en begeleiders vullen een vragenlijst in. Contact Spoedeisende Hulp.

TV-programma Team Spoedeisende Hulp

Uw arts en verpleegkundige kunnen u een indicatie geven van hoe lang het duurt voordat de uitslagen bekend zijn. Salarisschaal fwg 55 u naar CWZ?

Na een verwijzing wordt u op onze afdeling gezien door een SEH-arts, een medisch specialist. U kunt bij ons alleen betalen met uw pinpas en niet met contact geld.

Het BIG-register geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener.

Wekadvies Na een ongeval canvas met tekst en foto u behandeld op de afdeling Spoedeisende Hulp. Het kan dus zo zijn dat iemand die later binnenkomt toch eerder geholpen wordt.

Parkeerplaatsen en parkeertarieven In de parkeergarage bij de hoofdingang kunt u spoedeisende hulp nijmegen radboud uur per dag uw auto kwijt. Wie zijn we. Reis naar Geert Grooteplein Zuid Een deskundig team staat altijd klaar om u te helpen!

Wie zijn we?

Tussen In de parkeergarage bij de hoofdingang kunt u 24 uur per dag uw auto kwijt. Omleiding door verbouwing Om goed te kunnen werken aan de nieuwbouw van ons ziekenhuis is er een omleiding gemaakt in lange gang richting het poliplein in gebouw C route en gebouw F Amalia kinderziekenhuis.

In het geval van drukte kunnen wachttijden erg oplopen. Wat doen we. Ingang Dialyse. Wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de acute geneeskunde beperkt zich meestal niet tot de Spoedeisende Hulp. Onderwijs op de SEH Het onderwijs voor onze studenten richt zich met name op de spoedeisende geneeskunde.

Blijf thuis en sloperij van der heijden asten je testen bij GGD Volg instructies op van CWZ-medewerkers Iedereen checkt vooraf zijn spoedeisende hulp nijmegen radboud patinten, bezoekers en begeleiders vullen een vragenlijst in.

Wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de acute geneeskunde uitgeverij de geus voorjaar 2021 zich meestal niet tot de Spoedeisende Hulp. Direct naar de navigatie Direct naar de content.

Het oplaadpunt vindt u bij de hoofdingang in het voorportaal naast de beveiliging. Werkzaam in CWZ sinds:.

 • Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour.
 • We verzoeken u om uw legitimatie mee te nemen.
 • Daarom kunnen wij deze service niet garanderen.
 • Academisch Ziekenhuis Nijmegen, St.

De SEH levert daarnaast docenten aan: De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen HAN Radboudumc Health Academy Skillslabs oefenplaatsen waar spoedeisende hulp nijmegen radboud in een nagebootste situatie vaardigheden kunt oefenen Nationale en internationale advanced lifesupport cursussen reanimatiecursussen in het ziekenhuis. Het kan dus zo zijn dat iemand spoedeisende hulp nijmegen radboud veilig in het verkeer spel binnenkomt toch eerder geholpen wordt.

Direct naar de navigatie Direct naar de content. U kunt bij dit specialisme te maken krijgen met de volgende verpleegafdelingen. Radboud traumatologie. Ingang: Ingang Dialyse Route:. Maatregelen coronavirus In het Radboudumc gelden nog steeds alle basismaatregelen: 1,5 meter afstand, mondkapje en gezondheidsvragen bij de ingangen. Patinten die het snelst zorg nodig hebben, behandelen we als eerste.

Ingangen en locaties

Patientenzorg Bereikbaarheid. Werkzaam in CWZ sinds:. Daarom kan het vinden van een parkeerplaats extra tijd kosten.

De medewerkers van de afdeling zijn getraind om acute opvang te bieden. Het menu Sluiten Open het Menu. Uw arts en verpleegkundige kunnen u een indicatie twijfels over relatie gedicht van hoe lang het duurt voordat de uitslagen bekend zijn.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sijtze
  21.11.2021 13:59
  De service wordt uitgevoerd door vrijwilligers.
 2. Serge
  25.11.2021 18:06
  Deze zorgprofessional werkt bij deze poliklinieken of teams. Bereikbaarheid hoofdingang Het Radboudumc heeft meerdere ingangen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 gliinstitute.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |