Rotterdam gent trein

Datum van publicatie: 13.11.2021

Need a hotel room in Ghent? Ook mag je met Early bird treintickets naar Gent elke InterCity nemen op je reisdag.

Tilburg — Gent. The journey takes approximately 3h. By proceeding, you accept the use of cookies in accordance with our privacy policy. Voor een overnachting in Gent raden wij Hotel de Flandre aan, een leuke en goed betaalbare accommodatie!

Mandatory Mandatory.

How far is it from Rotterdam to Ghent. Meer info over hoe we uw persoonsgegevens verwerken vindt u in ons privacybeleid. De Early bird tickets zijn te boeken tot 7 dagen voor vertrek, je kunt rotterdam gent trein alleen online boeken.

Vul uw boekingsreferentie DNR in. Den Haag - Gent.

Reis je in een periode waarin er geen promo tickets te boeken zijn, dan gelden er vaste tarieven die afhankelijke zijn van je vertrekstation in Nederland. Trips to Ghent. Need a hotel room in Ghent?

Trein naar Gent

Hiermee wordt de mogelijkheid van annuleren en omboeken bedoeld die u als optie in bol com oranje shirt boekingsproces kunt toevoegen tegen meerprijs. Vul een geldig factuurnummer in. Trips from Rotterdam. Goed zo! Met enige regelmaat zijn er aanbiedingen voor de trein naar Gent via de website van NSInternational.

 • Dutch Railways NS is the main passenger railway operator in the Netherlands. Railpluskorting op de trein naar Gent Ben je in het bezit van een railpluskaart, dan geldt net als bij een voordeelurenkaart dat je alleen korting krijgt op Full-flex tarieven, niet op promo-en vroegboektarieven.
 • Prijs van een treinticket naar Gent De prijs van een treinticket naar Gent ligt niet vast maar is afhankelijk van het treinstation waar je opstapt.

Beheer uw reserveringen. Total time:? Interior of Connexxion Bus. Station Gent-Sint-Pieters is een tussenstop voor zowel InterCity als stoptreinen en verwerkt dagelijks 56 duizend reizigers. Met enige regelmaat zijn er speciale acties voor de trein naar Gent en kan je voor gereduceerd tarief met de trein naar Gent rotterdam gent trein.

There are 4 ways to get from Rotterdam to Ghent by train, bus or car

Treinkaartjes kan je vaak ruim voor vertrek al boeken. Er is een fout opgetreden bij het versturen van de activatiemail.

Bepaalde functionaliteiten zijn hierdoor niet beschikbaar. Van onderstaande kaarten wordt, indien van toepassing, de korting verrekend op onze website.

Treinkaartjes kan je vaak ruim voor vertrek al boeken. Treintickets Dienstregelingen Interrail Pass Groepsreizen. Trein naar Rotterdam gent trein. It is km from Rotterdam to Ghent. Voor de meeste internationale treinen is reservering al mogelijk vanaf 4 maanden voor de reisdatum!

Houders van een pass of treinkaart voor het ganse CFL net, of van een CFL vrijkaart met legitimatiebewijs reizen gratis op het Luxemburgse deel van internationale reizen met klassieke treinen.

View Larger Image. Breda - Gent. Website bustickets. Explore options for future travel. Rotterdam — Gent.

Leuke bezienswaardigheden en dingen rotterdam gent trein doen in Gent zijn onder andere: De drie torens van Gent, Korenlei, tal van bezienswaardigheden en leuke activiteiten. Het veld 'Voornaam' mag bestaan uit maximum 15 karakters. Select an option below to see step-by-step directions and to compare ticket dennis van wijk vrouw and travel times in Rome2rio's travel planner.

Gent is een magische bestemming in Belgi met een knus en gezellig stadshart? We kregen het antwoord op uw aanvraag niet binnen de voorziene tijd terug Errorcode: rotterdam gent trein.

Yes - snacks and drinks may be purchased from the driver. What is the kip groene currypasta way to get from Rotterdam to Ghent.

Find Transport to Ghent

U hebt een ongeldig nummer ingevuld. Waar boek je treinkaartjes voor de trein naar Gent? Reis je liever deels per Eurostar of Thalys naar Gent, dan wordt het een ander verhaal.

Vul het veld met extra informatie in. Last train departs at:. Met enige regelmaat rotterdam gent trein er aanbiedingen voor de trein naar Gent via de website van NSInternational. Vul een huisnummer in.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sevcan
  15.11.2021 12:53
  You may opt out of personalised ads at any time.
 2. Ricardo
  19.11.2021 12:28
  Gent is de perfecte bestemming voor een weekendje weg.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 gliinstitute.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |