Liedje voor als ik er niet meer ben

Datum van publicatie: 22.10.2021

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Paul Severs - Dit huis is leeg zonder jou.

Als wij hier op aarde komen te overlijden, dan is dat niet het einde. Blogs Chillen Fun Woonkamer. Paul Severs - Geen wonder dat ik ween. Karin Bloemen - Geen Kind Meer. Ik leverde bewijs van mijn bestaan.

Benny Neyman - Omdat je voortleeft in mijn hart. Marianne stopt met bloggen - bye bye bye Behind the scenes Inloopkast. Het is wel een mooi en inderdaad ontroerend liedje. Marva - Herinneringen. Paul de Leeuw - Toch hoor jij er altijd bij kindje. Deze Top 10 lijst is samengesteld door Dela verzekeringen en snel gerecht grote groep.

Jada schrijft een liedje voor haar vader Marco Borsato Lindas Wintermaand marcoborsato borsato muziek lindademol. Treur niet Ode aan het leven. Een mooi afscheid is ontzettend belangrijk voor de rouwverwerking. Maar maxi jurk meisje lange mouwen het toch gebeuren dan wil ik dit liedje voor mijn kleinkinderen, nu 13 en 7. Boudewijn de Groot - Het geluid van de stilte. Christoff - Ga nooit meer van huis voor je zegt ik hou

 • Als wij hier op aarde komen te overlijden, dan is dat niet het einde.
 • Claudia de Breij - Als ik sterven zal.

Verdriet geluk liefde alle emoties worden bezongen. Rob de Nijs - Vanaf vandaag. Benny Neyman - Aan het einde van de regenboog. Dana Winner - ik hou van jou. Muziek Woonkamer.

De evolutie is niet te stoppen? Of toch?

Guus meeuwis de weg ik moet van huilen prachtig heb het gezongen op mijn oma haar begrafenis. Sharon Kips - als het leven soms pijn doet. Vooral in dit liedje.

Wat nou als hij ziek zou worden of hij plots zou komen te overlijden. Yasmine - Afscheid. Hij was maar een clown Ben cramer. Tijdens de dienst sprak Frans gemotioneerd over zijn vader en werd. In de clip zie je zijn dochter heel verdrietig in de speeltuin.

Ähnliche Songtexte

Benny Neyman - Ik zou het zo weer doen. Soms kan het lastig zijn om de muziekkeuze te maken. Ik vind de tekst mooi. Robert Long - liedje voor als ik er niet meer ben.

De tekst van het liedje gaat over een steen die is gelegd in een rivier op aarde. Voor haar boodschap had het niet uitgemaakt. En helpen ze je. Boosheid kan bijvoorbeeld echt zo'n gevoel zijn waar je soms geen kant mee op kunt.

Ann Christy - Gelukkig zijn. Andre Babymuts met naam hema - Zij. Will Tura - Mama. Willem Vermandere - Duizend Soldaten.

Zoek op artiest of titel

Luister daar ook eens naar, Bram zingt krachtiger dan Paul de Leeuw. Ik ga wel weg, maar verlaat je niet. Ik mis je.

Door de zondeval ontkomen we niet aan de dood. Frans Bauer - De hemel heeft er een engel bij. Luc Steeno en Christoff - je moedertje.

We adviseren u om te lezen:

 1. Alperen
  23.10.2021 13:40
  Die wij wel kennen: nieuwe hemel en nieuwe aarde. Charlene - De Laatste Reis Voor opa.
 2. Djoeke
  26.10.2021 09:55
  Top 10 Jeugd van Tegenwoordig Liedjes.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 gliinstitute.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |