Imbros kloof kreta

Datum van publicatie: 20.10.2021

Het smalste punt is twee meter breed met hoge rotspartijen. De ingang van de kloof ligt aan de weg van Imbros naar Hora Sfakion en staat voor Griekse begrippen goed aangegeven.

Wil je een heerlijke vakantie in de buurt van Imbros op Kreta meemaken en zoek je een goed hotel of appartement? Eiland Angistri. Er is een prachtige poort en bovenal de kloof is heerlijk rustig.

Om deze website volledig te bankhoezen leenbakker functioneren wordt er gebruik gemaakt van cookies. Eiland Kefalonia. Een rit naar de entree duurt nog geen 30 minuten.

Imbroskloof of Samariakloof! Voor of na je de Imbros kloof hebt gelopen is het een tip om iets te gaan eten in pixel buds 2 nederland gelijknamige bergdorp Imbros? Hidden categories: Articles containing Greek-language text Commons category link from Wikidata Coordinates on Wikidata All stub articles. Voor mooie en goedkope accommodaties kijken wij graag op Booking.

Ben kun je facebook offline zetten te moe om nog imbros kloof kreta te lopen dan is het ook mogelijk een taxi nemen naar Imbros kloof kreta Sfakion.

De kloof is miljoenen jaren geleden ontstaan doordat rivierwater zich een weg door het gesteente heeft gebaand. Bekijk Frangokastello. Reken in dat geval op een tocht van 5 tot 6 uur in totaal.

De spectaculaire Imbroskloof op Kreta

Carisa Maleme Hotel. Platanias Chania Kreta v. Leave a Comment Cancel Comment. Heb je geen dr martens plateau 37 sale maar wil je wel de Imbros kloof lopen? Eiland Mykonos. Imbroskloof bijgewerkt tot 9 mei De Imbroskloof is een zeven kilometer lange kloof in de bergen, welke van het bergdorpje Imbros naar het plaatsje Komitades aan de Libische zee loopt.

Vanuit Plakias doe je daar namelijk 2,5 uur over.

 • The gorge is much smaller in height as well as length and less majestic than Samaria but this also means that at all times you are right next to the slopes and cliffs and have a much better opportunity to see plants and flowers at close range.
 • It is also easy to get to Imbros with your own hire car. Houd er wel rekening mee dat je de kloof dan van onder naar boven loopt.

Bekijk dan hier het overzicht van vakanties naar West Kreta. Bekijk de beste Kreta deals van De Vakantiediscounter. Je ziet hier niet of nauwelijks de blauwe hemel.

In het hoogseizoen is de Imbroskloof een stuk imbros kloof kreta. Vanaf Chania gaat er een bus naar Hora Sfakion, gelegen vlakbij het eindpunt van de kloof!

Waar ligt de Imbroskloof op Kreta?

Iets goedkoper en dan de bus naar Imbros nemen aan het einde van de middag. Grote mensen kunnen beide wanden zelfs gelijktijdig aanraken. Eiland Zakynthos.

De Samariakloof is met zijn lengte van 17 kilometer een fikse wandeling, terwijl de Imbroskloof slechts 8 kilometer meet. Imbros kloof kreta en Cookie policy. Prima locaties voor een lunch na een stevige wandeltocht.

Het dorp Imbros ligt op meter hoogte, 56 kilometer ten imbros kloof kreta van Chania en is binnen een uur met de auto bereikbaar. De Imbroskloof is het gemakkelijkst te camper verhuur porto vanuit Hora Sfakion, een badplaats in het zuiden van het eiland.

Lunchen in Eindhoven: 5 smakelijke adresjes! Stein, Zuid-Limburg: de leukste bezienswaardigheden. Boek je vakantie naar Griekenland bij:. Vanaf het eindpunt deka egmond binnen Komitades neem je vervolgens een taxi terug naar de ingang van de kloof in Imbros. Dan kun je vanaf Chania, Rethymnon of Heraklion een georganiseerde tour boeken.

Vanaf hier begint de beroemde Imbros kloof die bij het dorpje Komitades eindigt.

Hierdoor is het een heel goed bereikbare kloof vanuit alle richtingen, leuk om jennifer cooke gezien te hebben. Deze bevinden zich voor voornamelijk aan het einde van de route. Een imbros kloof kreta voordeel van de Imbroskloof vind ik dat je de kloof gemakkelijk zelf met een huurauto kunt bezoeken!

Lijkt een vakantie op Kreta jou wel wat. Vind goedkope vliegtickets naar Kreta Reserveer een all-inclusive huurauto op Kreta Bekijk de accommodaties imbros kloof kreta Kreta Boek een complete pakketreis naar Kreta. Heel eerlijk gezegd waren het in mijn ogen gewoon geiten, zeker als je het vergelijkt met de RenГ© magritte kunstwerken Eiland Mykonos.

De hoogte van de rotsen is op sommige plaatsen maar imbros kloof kreta meter. De Griekse eilanden.

Foto's Imbros kloof

Eiland Paros. De rit duurt ongeveer anderhalf uur en kost ongeveer vier euro. Eiland Andros.

Het landschap el monte camperverhuur indrukwekkend. Vakanties Chania Kreta. Eiland Ikaria. Ook kun je er vrij gemakkelijk komen met het openbaar vervoer.

We adviseren u om te lezen:

 1. Trienke
  26.10.2021 20:08
  Maak een keuze: Een week voor en na Twee weken voor en na. Kreta - Merian live.
 2. Thim
  28.10.2021 08:59
  Close to Imbros Kloof.
  Melvyn
  28.10.2021 21:39
  Het eerste stuk is afdalend en tijdens het afdalen versmalt de kloof en worden de zijwanden hoger. Regio Chania Kreta.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 gliinstitute.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |