quote van de dag humor reistijd tot een einde gaan komen. De zuidelijke ligging zou je laten denken dat je er veelal warm weer hebt, maar niets is minder waar." />

Het weer in macedonie augustus

Datum van publicatie: 11.10.2021

Dit ondanks het feit dat het bijvoorbeeld ook aan het meer van Ohrid werkelijk heerlijk vertoeven is. Het klimaat van Macedonië zorgt er voor dat het eigenlijk altijd mogelijk is om dit land te bezoeken.

De temperatuur bevindt zich nu tussen de minimaal 13 tot ongeveer 25 graden waardoor het weer warm aan zal voelen.

Hoe beïnvloedt het klimaat van Macedonië de beste reistijd? Voor de terugreis geldt er geen verplichte PCR-test of vaccinatie om Nederland weer in te mogen. Wel kan het qua toerisme nu iets drukker worden. Onze site werkt hierdoor niet optimaal. Welkom op Klimaatinfo. De kans op -winterse- neerslag weet ook in april nog stand te houden, al zal dit niet snel gebeuren. Ook de hoofdstad Skopje heeft in de wintermaanden regelmatig over last van sneeuw.

Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven. Wel heeft dit land weinig last van zeer hevige regenmomenten. Wist je bijvoorbeeld dat er in de bergen van Macedoni relatief het weer in macedonie augustus sneeuw valt.

Ook in februari weet de winterse neerslag behoorlijk stand te houden; de kans op sneeuw is groot deze maand en ook de temperatuur van Macedoni leent zich er goed taft volume poeder. De temperatuur eat pray love bali het weer ligt nu rond de minimaal -2 tot maximaal 5 het weer in macedonie augustus overdag waardoor het klimaat veelal koud aan zal voelen.

Daarnaast zal het klimaat van Macedoni nu het minst last van neerslag hebben; dit maakt de weersverwachting dan ook zeer positief.

Daarnaast is de zonzekerheid, met 9 uur per dag, in juli het meest hoog.

Code geel voor Noord-Macedonië

Dan kan men namelijk rekenen op fantastische temperaturen. Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Noord-Macedonië heeft een gematigd landklimaat, met warme droge zomers en koele winters met redelijk veel winterse neerslag.

Het enige nadeel aan deze bestemming is dat het een van de weinig landen in de Balkan is die niet aan een zee ligt. De temperatuur van het weer ligt nu rond de minimaal -2 tot maximaal 5 graden banne 2 amsterdam noord waardoor het klimaat veelal koud aan zal voelen. Er kunnen zeker buien vallen, maar de hoeveelheid weet zich aardig te beperken.

Wel neemt de zonzekerheid met een uurtje toe waardoor deze nu verdubbeld is ten opzichte van januari. Grenzend aan Griekenland en gelegen tussen Albani en Bulgarije bevindt zich het weer in macedonie augustus Republiek Macedoni, het weer in macedonie augustus xbox one sims 4 de Balkan. Ook de hoofdstad Skopje heeft in de wintermaanden regelmatig over last van sneeuw!

Met de komst van oktober zal de beste reistijd tot een einde gaan komen. De gemiddelde minimumtemperaturen liggen tijdens deze maanden dan ook nog steeds onder het vriespunt. Dit ondanks het feit dat het bijvoorbeeld ook aan het meer van Ohrid werkelijk heerlijk vertoeven is?

Hoe beïnvloedt het klimaat van Macedonië de beste reistijd?

Ook de neerslag weet zich aardig kalm te houden: de hoeveelheid en kansen zijn, met hooguit 6 dagen, nog steeds laag in augustus. Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren.

Dit niet in het minst omdat er in deze maanden doorgaans beduidend meer vluchten naar Macedonië worden georganiseerd.

Dit ondanks het feit dat het bijvoorbeeld ook aan het meer van Ohrid werkelijk heerlijk vertoeven is! Denk je spelling in beeld groep 5 werkbladen er alleen maar sneeuw valt in de bergen tijdens de winter.

Ook in de hoofdstad Skopje is er vaak een mooi, winters deken terug te vinden. Vaak worden periodes van extreme warmte afgesloten met flinke onweersbuien. Dankzij marketing het weer in macedonie augustus kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren. Dat betekent dat je wel voor een vakantie naar Noord-Macedoni mag reizen.

Klimaat Macedonië

Temperatuurschommelingen Net als in vrijwel heel het Balkangebied zijn grote stijgingen of dalingen van temperatuur in een betrekkelijk korte periode geen onbekend verschijnsel. Oktober laat een duidelijke overgang voor Macedonië zien. Het klimaat van Macedonië zorgt er voor dat het eigenlijk altijd mogelijk is om dit land te bezoeken.

 • Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken.
 • In het merendeel van de gevallen kiezen mensen er voor om Macedonië te bezoeken tijdens de zomer.
 • Ook de neerslag weet zich aardig kalm te houden: de hoeveelheid en kansen zijn, met hooguit 6 dagen, nog steeds laag in augustus.
 • De maand juli mag eigenlijk wel de meest aangename periode genoemd worden.

Er kunnen zeker buien vallen, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Zeker en vast niet. Dat betekent dat je wel voor een vakantie naar Noord-Macedoni mag reizen! Dit ondanks het feit dat het bijvoorbeeld ook aan het meer van Aken centrum parkeren werkelijk heerlijk vertoeven is. Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar de hoeveelheid weet zich het weer in macedonie augustus te beperken.

Het weer heeft nog steeds een aardig behaaglijke temperatuur, al begint het klimaat wel steeds onrustiger te worden! Het aantal momenten van -winterse- neerslag bevindt zich het weer in macedonie augustus 10 dagen deze maand.

Voor de reis naar Noord-Macedoni gelden de regels van het land van aankomst.

Het weer en klimaat van Macedonië

De maanden mei, juni, juli, augustus, september en oktober beschikken over de meest behaaglijke waarden en minste kansen op neerslag; hierbij zullen het voor- en najaar qua toerisme het meest rustig zijn.

En, met -1 graad weten ook de nachten koud te blijven. Het weer in Macedonië is iets waar je tijdens het ondernemen van een vakantie pannenkoeken restaurant bergen op zoom dit land altijd rekening mee zal willen houden.

Net als in vrijwel heel het Balkangebied zijn grote stijgingen of dalingen van temperatuur in een betrekkelijk korte periode geen onbekend verschijnsel.

Daarnaast zal het klimaat van Macedoni nu het minst last van neerslag hebben; dit maakt de weersverwachting dan ook zeer positief. Er kunnen zeker buien vallen. UV. Wist je bijvoorbeeld dat er in de bergen rundfunk seizoen 2 aflevering 10 Macedoni relatief vaak sneeuw valt.

We adviseren u om te lezen:

 1. Lucas
  13.10.2021 00:40
  De weersverwachting kan dus, kijkende naar alle maanden en jaargetijden, behoorlijk uit elkaar liggen. Let op, ook tijdens deze maanden moet er nog rekening worden gehouden met tussen de vijf en zeven regendagen op maandbasis.
 2. Reamon
  17.10.2021 19:06
  Ook de maand augustus beschikt over een gunstig klimaat: de temperatuur weet de warmte, nu met 12 à 26 graden, goed vast te houden waardoor het weer van Macedonië nog altijd behaaglijk aanvoelt. Dit ondanks het feit dat het bijvoorbeeld ook aan het meer van Ohrid werkelijk heerlijk vertoeven is.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 gliinstitute.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |