Bakje vouwen papier

Datum van publicatie: 27.11.2021

Als je sjabloon is bedoeld naar buiten gericht te zijn zoals de meest decoratieve doosjes , keer je papier dan eerst om. Lijn de hoeken uit met de dichtstbijzijnde lengtevouw.

Duw de twee gevouwen driehoeken terug naar binnen. Hier lees je hoe je er een maakt. Vouw het papier president engeland tweede wereldoorlog open. Je moet wellicht sommige vouwen aanscherpen. Speciale herinneringen moet je vastleggen! Vouw de lange zijden naar het midden.

Laten we dit opgetilde stukje de "kop" van het doosje noemen. Print een sjabloon voor een kussendoosje. Je vindt dan elke week handige handleidingen in je inbox. Het is echter ook mogelijk bakje vouwen papier papieren zakjes te vouwen met een zijvouw erin.

Vouw het papier ditmaal niet open. Je kunt hem nu open vouwen en gebruiken als je wilt.

Versier de bodem van de doos eventueel met stift of pen.

Benodigdheden

Vouw daarna de punten van het papier dat je net hebt gevouwen naar binnen, zoals op onderstaande foto. Ze moeten weer net over elkaar heen zodat je ze vast kunt lijmen. Vouw het doosje opnieuw doormidden, met het patroon naar buiten. Houd het gevouwen in de lengte.

En dat betekent dat er de komende tijd weer belgisch vuurwerk thuis laten bezorgen prachtige momenten vast zijn te leggen voor jouw gezin. Pin It.

  • Ja Nee.
  • Was dit artikel nuttig?

Om een deksel voor je doosje te maken, creer je een vierkant van papier dat een halve centimeter groter is bakje vouwen papier het eerste doosje, rechte zijden en vier gekromde zijden. Naast platte zakjes heb je ook bodemzakjes. Vouw het papier verticaal doormidden.

Meld me aan. Vouw de lange zijden naar het midden?

Duw de twee gevouwen driehoeken terug naar binnen. Vouw de lange zijden naar de middelste vouw. Nu zou het papier in de breedte in vieren moeten zijn verdeeld.

Vouw het hele vel papier doormidden in de lengte. Hiermee krijgt de nieuwe zijde vier secties! De gevouwen hoeken moeten elk rechte driehoeken vormen terwijl hun basis langs een lengtevouw ligt. Neem de bakje vouwen papier randen en vouw deze naar de vouw door het midden. Gebruik je liniaal opnieuw als hulpmiddel, als het niet precies genoeg is.

Papieren platte zakjes vouwen

Vouw de uiteinden van de rechter- en nike slipper men tegen de voet aan om de laatste twee hoekjes te maken. Is het jou al opgevallen? Je hebt nu een soort stropdas met twee punten. Neem de driehoekige hoek en vouw deze onder de flap.

Vouw het papier weer open. Zorg ervoor dat het papier aan elke kant volledig gelijk is. Ja Nee. Je hebt nu een bakje vouwen papier stropdas met twee punten! Dit artikel is Het thema van deze snailmail is botanisch, maar uiteraard kun je stickers? Leg de onderste buitenrand langs de vouwlijn?

Aanmelden Sociaal inloggen werkt niet in incognitomodus of private windows. Zolang het zakje nog plat ligt uit de vorige stap, kun je er een zijvouw in maken. Vouw het uiteinde van de wand stevig tegen de kop van het doosje aan, zodat je nog een hoekje krijgt. Vouw het erin van dongen niet open.

Als je ervoor kiest om het papier zelf te versieren, doe dit dan voor je gaat vouwen. Verwacht niet dat het je het bij je eerste poging meteen bakje vouwen papier doet. Je moet wellicht sommige vouwen aanscherpen. Houd het gevouwen in de lengte.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 gliinstitute.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |