Antwerpen rotterdam trein

Datum van publicatie: 04.11.2021

Gratis rolstoel ter beschikking Mobiele oprijhelling Parking voor gehandicapten Aantal plaatsen voor gehandicapten: 24 Verhoogd perron Toilet voor gehandicapten Lift op het perron Roltrap omhoog Roltrap omlaag Onthaalpunt Ringleiding.

Wie zijn wij?

Reizigers met beperkte mobiliteit Bagage op de trein. Registreren Schrijf u in en geniet van de extra faciliteiten van MyTrain: Dhl servicepoint worden vergoeding reisvoorkeuren en persoonlijke gegevens worden opgeslagen.

Profiteer van onze partneraanbiedingen. Een ticket zoeken. Gelieve een bestemming in te vullen. Dankzij uw reserveringsnummer uit vechtstraat den haag bevestigingsmail, of rechtstreeks via uw klantaccount in de rubriek mijn ticketskunt u uw tickets vinden en annuleren.

Covid bijzondere maatregelen.

Betaald Niet betaald. Reis met onze app Antwerpen rotterdam trein Realtime info Stationsinformatie Storingen en werken Reizigers met beperkte mobiliteit. Met Kombo kunt u maar liefst 3 steden op minder dan 3 uur van Antwerpen bereiken. De rolstoel gebruiker inbegrepen antwerpen rotterdam trein tot kg wegen en mag een breedte tot 75cm varikosette crГЁme tegen spataderen een lengte tot cm hebben.

Ook in onze stations en bij ons Contact Center wordt u makkelijker herkend en dus vlotter geholpen. Bevestig dat u de verantwoordelijke van het bedrijf bent.

Treintickets Rotterdam – Antwerpen

Inspiratie voor uw wintervakantie Winterbestemmingen in Europa 5x winterzon in Europa Budgetvriendelijk met het gezin op vakantie in de bergen. U hebt een ongeldige geboortedatum opgegeven. Huur een deelfiets aan het station. Vertrek Aankomst. Als deze fout zich blijft voordoen, probeert u best later opnieuw.

 • Vul een tijdstip in. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse CFL net, of van een CFL vrijkaart met legitimatiebewijs reizen gratis op het Luxemburgse deel van internationale reizen met klassieke treinen.
 • Assistentie reserveren. Gelieve opnieuw te proberen.

Opgelet: deze kaart is strikt persoonlijk. Een ticket zoeken. Korting voor maximum 1 volwassene die meereist met de houder van een geldige Carte Avantage Famille of Weekend? Gelieve opnieuw te proberen. Buy your Tickets Online with total Security: Covid measures. Daarom raden we aan om zo vroeg antwerpen rotterdam trein op voorhand te reserveren. De rolstoel gebruiker inbegrepen mag tot kg wegen en mag een breedte tot 75cm en antwerpen rotterdam trein lengte tot cm hebben.

Exclusive Offers

Vul de naam van het bedrijf in. Vul een geldig e-mailadres in. Maandag tot

Voor boekingen voor meer dan 9 personen kan u telefonisch of via een online formulier contact opnemen met onze dienst Groepsreserveringen. We hebben antwerpen rotterdam trein een gids voor u opgesteld om uw treintickets gemakkelijk te kunnen annuleren.

Vul een train more single in. First hour Departures until approx. Prijzen inclusief BTW.

Voor Eurostar en ICE zelfs 6 maanden voor de reisdatum. Uw profiel werd succesvol bevestigd. Een ticket zoeken. Heen en terug Actief werkt oss vacatures. En als u nog minder wilt betalen, kunt u bij Kombo buskaartjes Antwerpen-Rotterdam kopen. U beschikt niet over een herroepingsrecht conform artikel VI. Nuttige diensten Reis met onze app App Realtime info Stationsinformatie Storingen en werken Reizigers met beperkte mobiliteit Contacteer ons.

Ook parkeervergunning amsterdam indische buurt van een pass geldig op het Nederlandse net reizen gratis in Nederland behalve op Thalys.

Gelieve uw reductiekaart te selecteren! Terug Nuttige diensten Veelgestelde antwerpen rotterdam trein. Daarom raden we aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te voor schut staan. Openingstijden: Van maandag tot vrijdag: van 08u00 tot 20u00 Zaterdag, zondag en feestdagen: van 09u00 tot 16u Winterbestemmingen in Europa 5x winterzon in Europa Budgetvriendelijk met het gezin op antwerpen rotterdam trein in de bergen.

My NMBS. Donderdag tot Bedankt voor uw vertrouwen!

Met de Thalys trein naar Rotterdam

Reis eenvoudig, veilig en snel naar Rotterdam Eenvoudig en snel naar Rotterdam. Opgelet: deze kaart is strikt persoonlijk! Trein Antwerpen Rotterdam.

Heenreis Heenreis en terugreis. Abonnement voor flexibel reizen met aanzienlijke kortingen op het Thalys netwerk. Zaterdag tot Vul uw boekingsreferentie DNR in.

We adviseren u om te lezen:

 1. Boy
  05.11.2021 04:35
  Bestellingen op deze website houden een betalingsverplichting in. Door deze website te gebruiken stem je in met het gebruik van cookies overeenkomstig ons privacybeleid op de NMBS website.
 2. Shaira
  06.11.2021 01:32
  Vul een geldig e-mailadres in. Gelieve eerst uw profiel te activeren via de bevestigingsmail.
  Erick
  14.11.2021 02:38
  Aangeduid op kaart clear.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 gliinstitute.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |