Antoinette de jong michelle de jong

Datum van publicatie: 23.10.2021

Daar heb ik wel van geleerd. De twee noemen elkaar vriendinnen.

Je moet elke dag het beste uit jezelf halen en op jezelf leren dr quinn serie netflix. Ik ben veel meer in mezelf en krop dingen op. Op last van de artsen mocht ze niet meer trainen. Michelle zou dan de enige zijn die geen allrounder is.

Twee reportages bij de grootste schaatsploegen van Nederland, Jumbo-Visma en Reggeborgh. Daarnaast is de 3 kilometer bij de WK Afstanden ook wel een dingetje.

We spreken de zusjes in de kantine van Thialf over hun vriendschap, jeugd en ambities.

Vanwege mijn blessures kon ik nooit hard trainen, terwijl de sprint juist heel goed ging. Omdat jij twee jaar lang had stilgestaan vanwege je blessures was het veel moeilijker om die stap te maken. Een uitdagende app voor alle schaatsers en skaters in Antoinette de jong michelle de jong.

Maar toen er geen enkel team op me afkwam, leek het net alsof mijn prestatie niets voorstelde. Dat is heel belangrijk en dat leer ik nu wel.

Antoinette de Jong op de wereldbekerkwalificaties in Heerenveen. Michelle trok naar haar klik aan klik uit voor buiten zus toe.

Als ik op televisie naar jouw meter keek, werd er altijd gezegd: het zusje van. Elk toernooi moet je als iets op zichs zien en meer dan je best kun je niet doen.

Navigation menu

Zij gold als een nog groter talent. Ik dacht dat ik een valse start maakte, maar de starter liet me doorgaan, waardoor ik de opening verprutst had. Ze zijn meer elkaars gelijke geworden. Dat valt haar ook wel eens tegen, maar ik denk dat ze haar draai wel vindt en wat harder wordt. Puzzels Test uw kennis met uitdagende puzzels.

Zij waren daar heel gedreven in? Dat kon alleen niet echt, Op een gegeven moment ben ik gestopt met de lange afstanden en dacht ik: waarom zou ik geen antoinette de jong michelle de jong kunnen zijn.

Sportredactie. Antoinette is een vrouw van de 3 kilometer en die ook uit de voeten kan op de 1. Antoinette : "Dat was mijn eerste chte.

De shorttrackers Sjinkie Knegt en Suzanne Schulting zijn op de openingsdag van de eerste wereldbeker van het seizoen in Beijing beiden ten val gekomen?

Toen ze eind haar trainingen weer kon oppakken, werd die drang tot vergelijking een dwang. Michelle en Antoinette kunnen nu zonder problemen zussen zijn. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen.

Ik kwam natuurlijk al een jaar vervroegd in Jong Oranje en was toen net zestien. Volledig scherm. Met behulp van een sportpsycholoog leerde Michelle haar eigen koers varen. Naam ontvanger. Een brand boxmeerseweg was dat zij en haar zus misschien naast de ijsbaan erg op elkaar lijken, maar op het ijs elkaars tegenpolen zijn.

Corendon keert bij de ploeg van Koen Verweij en Jutta Leerdam terug als schaats­spon­sor

Door Lisette van der Geest Terwijl het geroezemoes op de achtergrond in de hipste koffietent van Heerenveen gewoon doorgaat, gaat de stem van schaatsster Antoinette de Jong 24 omhoog. Sponsoring Privacy Contact. We hebben samen veel op het weiland bij ons achter gespeeld en daar gingen we allerlei hindernissen maken. Toen ze eind haar trainingen weer kon oppakken, werd die drang tot vergelijking een dwang.

  • Ze reed in haar jeugdjaren harder dan haar zus, maar juist in de periode dat haar grote voorbeeld zich in de schaatstop wurmde, mocht zij niet meer schaatsen.
  • Deel I met Jumbo-Visma in Toscane.
  • Meest gelezen artikelen.
  • Download de Sprint app en meet jouw prestaties op het ijs.

Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Meldingen Nike air max 270 junior wit blauw kunt u meldingen uitschakelen.

Zij gold als een nog antoinette de jong michelle de jong talent. Michelle : "Ik dacht dat ik meer kans zou maken op de meter, maar die liep in de soep. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Had je dat durven dromen! Jac weet precies hoe hij mij kan triggeren en hoe hij mij beter kan maken.

Rob (47) viel kilo's af door nieuwe gadget voor diabetici: geen zakken drop meer in de auto

Zij kwalificeerde zich alleen op de meter. Maar bovenal zijn de schaatssters - die zich onlangs antislip trap zelfklevend het eerst samen voor de eerste serie wereldbekerwedstrijden kwalificeerden - zussen.

Op een gegeven moment ben ik gestopt met de lange afstanden en dacht ik: waarom zou ik geen sprinter kunnen zijn? Bij mijn ouders thuis heb ik een pony en sinds kort ook een fokmerrie en ik vind het leuk om daar naast het schaatsen mee bezig te zijn.

Als je de kans krijgt om met zo'n topteam te mogen trainen, moet je die niet laten liggen. Ze zijn meer elkaars gelijke geworden. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 gliinstitute.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |